Gastronomía Alternativa Catalana

09.05.2015 13:22

 
 

 

 

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168 receptes


Presentació del llibre


400 pàgines


Presentación del libro

Un llibre sobre la Cuina Catalana de 14 xefs prestigiosos de Catalunya, que presenten les seves propostes per fer a casa. Prologat per Ferran Adrià, és la producció més ambiciosa feta fins ara sobre la Cuina Catalana actual, amb 400 pàgines, 168 receptes i més de 1.000 fotos úniques.
Els cuiners autors són: Joan i Jordi Roca, Carme Ruscalleda i Raül Balam, Xavier Pellicer, Quim Hernández, Paco Pérez, Ramon Freixa, Carles Abellán, Joan Bosch, Nandu Jubany, Oriol Rovira, Ada Parellada, Fina Puigdevall i Pere Planagumà, Jaume Subirós i Carles Gaig.
LA IDEA Un recorregut per la Nova Cuina Catalana en funció de la temporalitat -- primavera, estiu, tardor i hivern-- de la mà d’aquets 14 xefs destacats, que ens mostren, a través de 4 menús cadascun, el grans trets de la nova manera de cuinar a Catalunya. Unes noves maneres que no són altra cosa que un aggiornamento del riquíssim receptari del nostre país.
Aquest és un llibre de receptes de cuina dels grans cuiners del país per fer a casa.
Cadascun d’aquests xefs representa una forma original i diferent de representar la renovació de la cuina catalana i ho expressa en quatre menús, un per cada temporada -primavera estiu, tardor i hivern- de tres plats cadascun –un entrant, un plat principal i unes postres —.
Al mateix temps tenim un receptari complet de 168 receptes, amb plats i postres, que representen el millor de la cuina catalana actual, vist a través dels nostres millors xefs d’avui.
Es tracta d’una cuina de proximitat que combina el respecte per la tradició amb la innovació però que, per damunt de tot, aposta pels productes del territori i de la temporada. Els autors que signen les receptes d’aquest llibre són uns excel·lents representants d’aquesta manera d’entendre la gastronomia.
Aquest és el repte d’aquest llibre: adaptar les receptes de 14 grans cuiners a les possibilitats que ofereixen les cuines domèstiques i aconseguir que bona part dels lectors s’animin a fer-les. Volem que la nova cuina catalana arribi a les llars.

Edita: ínfima/edit (www.infima-edit.es)
Edicions en Català i en Castellà.
PVP: 65 euros IVA inclòs.


Interpretando la COCINA CATALANA


Edición de un libro sobre la Cocina Catalana de 14 cocineros prestigiosos de Cataluña, que presentan sus propuestas para realizar en casa. Prologada por Ferran Adrià, esta obra es la producción más ambiciosa realizada hasta ahora sobre la Cocina Catalana actual, con 400 páginas, 168 recetas y más de 1.000 fotos únicas.
Los cocineros son: Joan y Jordi Roca, Carme Ruscalleda y Raül Balam, Xavier Pellicer, Quim Hernández, Paco Pérez, Ramon Freixa, Carles Abellán, Joan Bosch, Nandu Jubany, Oriol Rovira, Ada Parellada, Fina Puigdevall y Pere Planagumà, Jaume Subirós y Carles Gaig.
LA IDEA Un recorrido por la Nueva Cocina Catalana en función de la temporalidad ¬–primavera, verano, otoño e invierno– de la mano de 14 chefs destacados que, a través de 4 menús cada uno, nos muestran los grandes rasgos de la nueva manera de cocinar en Cataluña. Unas nuevas formas que no son otra cosa que un aggiornamento del riquísimo recetario de nuestro país.
Éste es un libro de recetas culinarias de los grandes cocineros del país para preparar en casa.
Cada uno de estos chefs representa una forma original y diferente de representar la renovación de la cocina catalana y lo expresa en cuatro menús, uno por cada temporada –primavera verano, otoño e invierno– de tres platos cada uno –entrante, plato principal y postre–. Al mismo tiempo ofrecemos un recetario completo de 168 recetas, con platos y postres, que representen lo mejor de la cocina catalana actual, visto a través de nuestros mejores chefs de hoy.
Se trata de una cocina de proximidad que combina el respeto por la tradición con la innovación pero que, por encima de todo, apuesta por los productos del territorio y de la temporada. Los autores que firman las recetas de este libro son unos excelentes representantes de esta manera de entender la gastronomía.
Este es el reto de este libro: adaptar las recetas de 14 grandes cocineros a las posibilidades que ofrecen las cocinas domésticas y conseguir que una buena parte de los lectores se animen a realizarlas. Queremos que la nueva cocina catalana llegue a los hogares.


Edita: ínfima/edit (www.infima-edit.es)
Ediciones en catalán y en castellano.
PVP: 65 euros IVA incluido.